Dinamova igračka križaljka je zatvorena, tvrdi to direktor kluba

Dinamov glavni direktor Svetina kaže da u klubu neće biti prodaje i kupnje igrača

15.04.2014., Zagreb - Izbornik GNK Dinamo Zoran Mamic i direktor Tomislav Svetina odrzali su konferenciju za novinare.
 Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dinamov glavni direktor Tomislav Svetina potvrdio je da se u organizacijskom i redovnom poslovanju kluba ništa ne mijenja činjenicom da je izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić završio na mjesec dana u istražnom zatvoru.

“Do sada je sve u klubu također bila timska priča, a tako će biti dalje. Potpisnici i odgovorne osobe smo i dalje predsjednik kluba Mirko Barišić, financijski direktor Matej Škegro i ja kao glavni direktor. Na dnevnoj bazi se ništa se ne mijenja i svi će nastaviti raditi svoj posao. Već sutra se okrećemo utakmici i derbiju protiv Hajduka, a vjerujemo da će zbog početka sezone, protivnika i događaja biti dobra posjeta”, smatra Svetina, koji, kao i ostatak kluba, vjeruje da će trener Zoran Mamić i njegov brat ubrzo dokazati svoju nevinost.

Bez plana o kupnji i prodaji

Upitan o mogućim aktivnostima kluba na tržištu igrača Svetina je kazao:

Nemoguće je sa sigurnošću nešto reći, ali mi smo već puno puta rekli da je igračka križaljka zatvorena i ne planiramo niti prodavati niti kupovati. Naravno, ako dođe ponuda koja ‘izuva iz cipela’ onda će ona biti predstavljena Izvršnom odboru koji će donijeti odluku; kao i do sad.