Đokovića niti dron nije mogao zaustaviti u finalu protiv Murraya

U trenutku kad je Đoković servirao, iznad terena je preletila bespilotna letjelica

KEY BISCAYNE, FL – APRIL 05: Novak Djokovic of Serbia celebrates to the crowd after his three set victory against Andy Murray of Great Britain in the mens final during the Miami Open Presented by Itau at Crandon Park Tennis Center on April 5, 2015 in Key Biscayne, Florida. Clive Brunskill/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković pobjednik je velikog ATP turnira u Miamiju, on je u finalu svladao Britanca Andyja Murraya sa 7-6 (3), 4-6, 6-0. Đokoviću je ovo četvrti naslov u Miamiju u posljednjih pet godina, bio je najbolji 2011., 2012. i 2014., a peti ukupno, jer je prvi trofej podigao još 2007.

Uskršnja čestitka

Prvi igrač svijeta tako je pobijedio na sva tri najveća turnira odigrana u dosadašnjem tijeku sezone, slavio je i na Australian Openu, te prije dva tjedna u Indian Wellsu.

– Čestitam Novaku na sjajnom početku godine. Međutim, nisam baš zahvalan na ovom uskršnjem jajtetu – napisao je Murray na svom Twitteru.

https://www.youtube.com/watch?v=-PbxIf6bQHU

Bio je ovo 26. međusobni susret Đokovića i Murraya, a omjer pobjeda je sada 18-8 u korist srpskog igrača koji je dobio svih sedam posljednjih ogleda. Murray je posljednji put pobijedio Đokovića još u finalu Wimbledona 2013.

Bespilotna letjelica omela Đokovića

Inače, tijekom meča iznad teniskog terena je preletjela bespilotna letjelica Savezne uprave za civilno zrakoplovstvo (FAA), te je omela Đokovića u trenutku kada je trebao servirati.

https://www.youtube.com/watch?v=atUlyU7Y8M4