Drogbin klub priznaje da je nemoćan zadržati svog napadača odluči li se on posvetiti trenerskoj karijeri u Chelseaju

Drogba je u 11 utakmica MLS-a zabio jednako toliko golova za Montreal

Didier Drogba of the Montreal Impact warms up prior to kickoff against the LA Galaxy in their MLS match on September 12, 2015 in Carson, California which ended 0-0. AFP PHOTO /FREDERIC J.BROWN
FOTO: AFP

Montreal Impact spreman je udovoljiti želji svog bjelokošćanskog napadača Didiera Drogbe te će mu dozvoliti da se prihvati trenerskog posla u Chelseaju, no 37-godišnjeg nogometaša ipak očekuju u klubu početkom sljedeće sezone.

Drogba je viđen u društvu Guusa Hiddinka u loži tijekom utakmica engleskih prvaka i Sunderlanda, prvoj nakon smjene Josea Mourinha, i govorkanja o novom pomoćniku privremenog trenerskog rješenja u Chelseaju odmah su krenula. I čini se da u njima ima istine, a to je potvrdio i nogometni klub koji se natječe u MLS-u.

Bio je učinkovit i Montreal ga treba

Drogba je u 11 utakmica MLS-a zabio jednako toliko golova, pa ne čudi što u klubu žele da ispoštuje ugovor kojim se vezao do kraja 2016. godine.

“Trenutačno smo u kontaktu s Didierom Drogbom i Chelseajem i činimo sve što možemo da se vrati u Impact u 2016. Svjesni smo njegove povezanosti s bivšim klubom i željom da im pomogne. Spremni smo mu ugoditi, ali je naš cilj imati ga u momčadi sljedeće sezone, kao što je dogovoreno ugovorom. Ova je situacija izvan naše kontrole.”

Drogba je u dresu Chelseaja postigao 164 gola i, među ostalima, osvojio četiri premierligaška naslova kao i onaj u Ligi prvaka.

https://www.youtube.com/watch?v=c0eSwyOztTc