Dva problematična nogometaša francuskog prvoligaša suspendirana su nakon tučnjave u svlačionici

Nogometaši Bordeauxa još su prije imali problema s disciplinom i zato su sad pod povećalom

Bordeaux's player Ludovic Lamine Sane attends a training session in Le Haillan, suburb of Bordeaux, on July 2015, prior to the start of the 2015-2016 football season. AFP PHOTO / MEHDI FEDOUACH / AFP / MEHDI FEDOUACH
FOTO: AFP

Francuski prvoligaš Bordeaux objavio je kako je suspendirao golmana Jeromea Priora te stopera Ludovica Laminea Sanea (na fotografiji) zbog incidenta u svlačionici poslije domaćeg poraza 3:4 od Nantesa u osmini finala Kupa Francuske. Naime, francuski mediji pišu kako su se spomenuta dva igrača potukla do te mjere da ih je osiguranje jedva razdvojilo. Ono što je otegotna okolnost za ovu dvojicu u ovom slučaju je povijest koju imaju. I Priore i Sane još su prije imali problema s disciplinom i zato su sad pod povećalom.

Zločesti dvojac ima ‘povijest’

Prior je u studenom prošle godine izbačen iz momčadi na dvije utakmice zbog sukoba sa stručnim stožerom Bordeauxa i verbalnog sukoba s navijačima na aerodromu prilikom povratka s jednog gostovanja. Sane je pak u siječnju izgubio kapetansku vrpcu ‘zbog nedoličnog ponašanja’.

Jerome Prior
Jerome Prior

Kako bilo, čelnici Bordeauxa i trener kluba Willy Sagnol izgubili su strpljenje sa svojim “zločestim” dvojcem i sad će morati naći njihove zamjene.

Vrijedi spomenuti kako je Bordeaux trenutno na jedanaestom mjestu francuskog prvenstva s osvojenih 33 boda u 25 odigranih utakmica, a njihov sljedeći susret je na rasporedu 13. veljače protiv Guingampa.