Dvojica su hrvatskih tenisača upisala poraze na otvaranjima ATP turnira

Pavić je imao dobru šansu protiv Delbonisa, no izgubio je u tri seta

22.07.2014., Umag - 25. Vegeta Croatia Open teniski turnir, prvo kolo, Ante Pavic (CRO) - Horacio Zeballos (ARG).  Ante Pavic. 
Photo: Petar Glebov/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski tenisač Ante Pavić poražen je u meču 1. kola ATP turnira u Stockholmu. Bolji od njega u tri je seta rezultatom 3-6, 6-3, 7-5 bio Argentinac Federico Delbonis.

Jedan break u prvome setu bio je dovoljan Paviću i za njegovo osvajanje, a žalit će sigurno za tri vezane break-lopte u prvome gemu nastavka. Imao je 602. tenisač svijeta 0-40 na servis suparnika, inače gotovo 550. mjesta bolje rangiranog od njega u ATP-ovom poretku, no šansu nije iskoristio.

Poražen i Ćorić

Gubitak njegova servisa u osmome gemu, odveo je meč u treći set koji je Delbonis riješio u svoju korist oduzevši Paviću, koji se u glavni turnir probio kroz kvalifikacije, servis u jedanaestom gemu. Potom je mirno odservirao za plasman u drugo kolo.

Dodajmo da je poraz u 1. kolu ATP turnira u Moskvi upisao i Borna Ćorić i to od domaćeg predstavnika Jevgenija Donskoja. Bilo je 6-4, 6-4 nakon sat i 26 minuta igre.