Engleski Daily Mail piše da je Mourinho rekao prijateljima gdje nastavlja karijeru

Navijači engleskog velikana već su napravili šalove s njegovim likom

FOTO: AFP/AFP

Jose Mourinho priopćio je prijateljima svoju odluku oko nastavka karijere. Engleski Daily Mail piše kako je portugalski stručnjak dogovorio prelazak u Manchester United.

Mourinho je već obavijestio svoju suradnike kako od ljeta seli na Old Trafford nakon što se razišao s Chelseajem krajem prošle godine. Navijači Uniteda već su napravili šalove s njegovim likom i čini se da je sve spremno za Mourinhov dolazak u Teatar snova.

Po sezoni 20 milijuna eura

Englezi su se raspisali i o financijskim uvjetima pod kojim će Mourinho doći u United. Potpisat će ugovor na tri godine, a svake sezone zarađivat će po 20 milijuna eura. U karijeri je, inače, ovaj stručnjak, osim Chelseaja, vodio Real Madrid, Inter, Porto, Leiriju i Benficu.

U međuvremenu, francuski portal So Foot objavio je da bi Mourinhov dolazak na Old Trafford značio Giggsov odlazak s njega. Naime, Velšanin je trenutno pomoćni trener Louisa van Gaala, a bilo je predviđeno da bi ga on po isteku ugovora trebao zamijeniti.

No, ukoliko Mourinho dođe, Giggs, koji je javno rekao da želi trenersku karijeru, mogao bi potražiti izazov u nekom od premierligašlih klubova. Poznato je da ga je velški Swansea želio kao prvog trenera u prosincu nakon što su smijenili Garryja Monka.