Engleski mediji pišu da najslabiji sastav Premier lige ove zime želi dovesti hrvatskog vratara

Mirror ističe da bi cijena za Lovru Kalinića trebala biti oko četiri milijuna eura

10.06.2015., Split - Trening hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu priprema za nadolazecu kvalifikacijsku utakmicu s Italijom na Poljudu. Lovre Kalinic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL/PIXSELL

Hrvatska kolonija u engleskoj Premier ligi mogla bi ove zime postati bogatija za još jednog člana. Prema Otoku bi u siječnju mogao krenuti vratar Hajduka Lovre Kalinić.

Ako je vjerovati pisanju Mirrora, najslabiji sastav Premier lige Aston Villa posljednjih tjedana prati 25-godišnjeg Kalinića i razmatra mogućnost njegova dovođenja u predstojećem prijelaznom roku. Rezervnog golmana hrvatske reprezentacije u nekoliko je navrata gledao Villin glavni skaut za vratare Tony Coton.

Samo jedna pobjeda

Navodno je bio zadovoljan viđenim, pa je menadžeru Remiju Gardeu savjetovao da pošalje službenu ponudu u Split. Mirror ističe da bi cijena za Kalinića trebala biti oko četiri milijuna eura, što je iznos koji je klub iz Birminghama sposoban platiti.

https://twitter.com/all_foot_teams/status/681237261099249664

Završi li doista u Aston Villi, Kalinića čeka teška borba za ostanak u ligi. Klub koji je sedam puta bio engleski, a 1982. i europski prvak, danas je uvjerljivo posljednji na ljestvici sa samo osam bodova iz 18 kola. Jedinu je pobjedu ove sezone ostvario u prvom kolu, a trenutno je od sigurne zone udaljen devet bodova.