Evo je: vratila se prva navijačica, pobjedu slavi na koljenima pred televizorom

'Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni', piše bivša predsjednica

FOTO: Facebook

Bivša predsjednika Kolinda Grabar Kitarović očito je predano pratila utakmicu Hrvatska – Rusija, a pobjedu je proslavila na koljenima i s rukama u zraku. Bivša predsjednica je na društvenim mrežama objavila kako je proslavila pobjedu reprezentacije.

Na jednoj je okrenuta ka TV-u, kleči na koljenima i slavljenički diže ruke u zrak, a na drugoj je u istoj pozi samo pozira za kameru nasmijana od uha do uha.

“Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni”, napisala je Kolinda Grabar Kitarović na objavama na Facebooku i Twitteru uz emotikone srca i vatre.

Nezaboravno slavlje u Rusiji

Podsjetimo, predsjednica je na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji posvećeno pratila put hrvatskih nogometaša. Nakon jedne utakmice uletjela je u svlačionicu hrvatslih nogometaša kako bi im čestitala.

Najzanimljivije je bilo u finalu, koje je pratila iz svečane lože u hrvatskom dresu. Nakon završetka utakmice spustila se francuskom predsjednikom Macronom na teren Predsjednica je čestitala francuskim i hrvatskim igračima, s kojima se rukovala i izgrlila ih, a te se fotografije obišle svijet.