FIFA Luki Modriću: 'Hvala'

Luka Modrić je u Kataru predvodio hrvatsku reprezentaciju do još jedne velike medalje

Croatia's midfielder #10 Luka Modric reacts after winning  the Qatar 2022 World Cup third place play-off football match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha on December 17, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
FOTO: AFP

Hrvatska slavi osvajanje bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, čestitke pristižu sa svih strana, a kratkom porukom oglasila se i FIFA, krovna organizacija svjetskoga nogometa.

Na službenoj Twitteru stranici FIFA je objavila fotografiju Luke Modrića, kapetana hrvatske reprezentacije, uz kratku poruku: “Hvala”, napisanu na hrvatskom jeziku. Uz “Hvala” stoje i tri srca u bojama hrvatske zastave.

Do kada će Modrić igrati

Luka Modrić je u Kataru predvodio hrvatsku reprezentaciju do još jedne velike medalje.

“Hvala puno na čestitkama, htjeli smo osvojiti zlato i bili smo blizu toga, ali nažalost nismo uspjeli. No, možemo biti ponosni na ono što smo napravili, sada kao pobjednici odlazimo u Hrvatsku. Idemo se proveseliti, to je velik rezultat. Istina, rezultati i ove medalje s reprezentacijom su nešto posebno, to čini me sretnim. Narasli smo jako puno u posljednje vrijeme kao ekipa, to pokazuju i rezultati”, kazao je za HRT.

Rekao je da će nastaviti igrati za Hrvatsku još najmanje u Ligi nacija te da će kasnije odlučiti hoće li se oprostiti.