Filipović poručio Minotauru da će ga pobijediti ukoliko dođe do revanša

Filipović je poručio da će se i on kao Minotaur radovati ako dođe do borbe

15.03.2013., Arena Zagreb, Zagreb – K-1 World Grand Prix Finals, polufinale, Mirko Filipovic – Pavel Zhuravlev. Photo: /
FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon što je bivši UFC i Pride prvak Antonio Rodrigo Nogueira drugi put ove godine rekao kako bi se volio ponovno boriti protiv Mirka Filipovića, javio se i hrvatski borac. U razgovoru za Fight Site Filipović je poručio da će se i on kao Minotaur radovati ako dođe do njihovog revanša.

– Želim mu prije svega puno sreće u njegovom sljedećem meču koji će u kolovozu odraditi protiv Nizozemca Stefana Struvea. Mislim da bi bilo dobro da u se u ovom trenutku potpuno fokusira najprije na taj meč, a nakon što to prođe, vjerujem da ćemo se lako dogovoriti oko našeg revanša – izjavio je Cro Cop za Fight Site.

Najavio osvetu

– Nikada moj stil nije bio prozivati protivnike preko medija, pa neće niti sada. Uostalom, UFC je taj koji radi match making pa vjerujem da će i ovaj put odraditi dobar posao kao i uvijek. U svakom slučaju, ako do revanša dođe, ja ću mu se jako radovat i ja ću u ovaj put slaviti u tom dvoboju – dodao je Cro Cop.

Podsjetimo, ova dva borca borila su se 2003. godine. Iako je Filipović bio bolji u prvoj rundu te su ga sekunde dijelile od pobjede Minotaur je uspio u drugoj rundi izvući polugu te je došao do velike pobjede.