Nekad je nužno odabrati stranu

Filipović se žalio na uslugu u restoranu, pa ga uzrujali komentari obožavatelja

Kad je vidio račun ostao je u šoku jer su mu naplatili stvari koje nisu naručili

15.03.2013., Arena Zagreb, Zagreb – K-1 World Grand Prix Finals, polufinale, Mirko Filipovic – Pavel Zhuravlev. Photo: /
FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Status kojeg je Mirko Filipović objavio na svom Facebooku, a u kojem se žali na neugorno iskustvo u jednom vukovarskomm restoranu izazvao je veliku pozornos medija, ali i javnosti. Naime, Filipović je bio na krizmi u Vukovaru gdje je bio kum pa se s društvom uputio u jedan restoran. Prema njegovm statusu usluga je bila iznimno loša, a kad je vidio račun ostao je smrznut s obzirom da su im naplatili i stvari koje uopće nisu naručivali.
– Nisam htio raditi cirkus zbog svoje kumice i ostalih gostiju, ali gazda je zaslužio volej u guzicu da ga pamti cijeli život – napisao je između ostalog Filipović.

https://www.facebook.com/mirko.filipovic.3139/posts/716589328467564

Prozvali ga zbog škrtosti

Dan nakon što su mediji objavili njegov status, mnogi su ga zasuli negativnim komentarima, a prvenstveno su mu predbacivali da je škrt što je posebno pogodilo Filipovića, s obzirom da kako i on sam tvrdi poanta priče nije bio novac nego nekorektnost vlasnika i zaposlenika. Povodom toga objavio je novi status u kojem je prozvao upravo one koji su ga iskritizirali u svojim komentarima.

– Tužno je što se i razni idoti javljaju svojim maloumnim komentarima. Razumio bih ljude koji su imali neko iskustvo, dobro ili loše u dotičnom restoranu, da su nešto napisali o tome, ali kreteni koji nisu uopće pročitali moj status i veze s vezom nemaju komentiraju i to na takvoj razini da je to tragedija – napisao je Filipović.

https://www.facebook.com/mirko.filipovic.3139/posts/717027358423761?pnref=story

Javio se i vlasnik restorana

U međuvremenu je svoju stranu priče za Večernji list iznio i vlasnik restorana Dragan Mlakić.

– Time što je napisao najviše je rekao o sebi. Ručak sam dogovorio unaprijed, njega nisam ni vidio. Sve je bilo prema dogovoru, hrana, količina i cijena. Račun je kod mene, dobio ga je i on, ne znam što priča. Ako je negdje problem, neka pozove inspekciju. Stvarno ne razumijem famu oko svega, nikad nismo imali sličnih problema. Neka se šaketa i bori, pa i sam sa sobom kao u ovom slučaju, a nas neka pusti na miru – poručio je Mlakić, dodavši da ne zna hoće li tužiti Filipovića.