Francuski mediji pišu da je Di Maria prešao u PSG za 60 milijuna eura

Argentinski reprezentativac trebao bi u PSG-u ostati pet godina

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Argentinski nogometni reprezentativac Angel Di Maria sve je bliži odlasku iz Manchester Uniteda, javljaju svjetski mediji pritom ga najčešće gurajući u minhenski Bayern, ali i Paris Saint-Germain.

Upravo je francuski prvak sada i službeno potvrdio da je zainteresiran za dovođenje krilnog napadača koji je iz redova Real Madrida prošle godine preselio na Old Trafford na kojem je u prvom dijelu sezone bio redovit član udarne momčadi Manchester Uniteda, ali je u drugom propustio nametnuti se menadžeru momčadi Louisu van Gaalu. Za engleski klub koji je transfer platio oko 80 milijuna eura i igrača vezao ugovorom do 2019. godine i samog Di Mariju odlazak se čini jedinim rješenjem, a tu bi trebao pomoći PSG.

Blanc potvrdio zainteresiranost

“Za osnaživanje momčadi mi moramo gledati u velike klubove. Di Maria? Dobar je. Kod nas bi imao više slobode, ali taj će projekt biti teško ostvariti budući da mi nismo jedini koji ga žele dovesti. I ne treba zaboraviti da je Manchester United platio čitavo bogatstvo da bi ga doveo”, potvrdio je interes PSG-ov trener Laurent Blanc.

Francuski Le Parisien otišao je i korak dalje od Blanca, pa tvrdi da je transfer praktički riješen. Prema napisima tog lista, Di Maria će potpisati petogodišnji ugovor nakon što PSG Manchester Unitedu da bankovna jamstva u visini od 60 milijuna eura.

U ukupno 33 utakmice za Manchester United u prošloj sezoni Di Maria je postigao četiri pogotka. Ostvario je i dvanaest asistencija.