Grčki mediji objavili snimku tučnjave BBB-a i Delija, dvojica su izbodena

Do okršaja je došlo ispred atenske zračne luke Eleftherios Venizelos

FOTO: screenshot

Navijači Dinama i Crvene zvezde uspjeli su se pomlatiti u Grčkoj, barem tako tvrde lokalni mediji i toj tvrdnji prilažu snimku na kojoj se vidi bjesomučno premlaćivanje. Navodno, prema grčkim medijima, do okršaja je došlo ispred atenske zračne luke Eleftherios Venizelos.

https://twitter.com/itsultralife01/status/662261092052295680/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

15 ozlijeđenih

Prema njima, srpski huligani su napali Hrvate, a dok je policija stigla na mjesto događaja i razdvojila usijane glave bilo je ‘najmanje 15 ozlijeđenih Hrvata koji su prebačeni u bolnicu. Također, prema njihovim izvorima, jedan je uboden nožem i nalazi se u kritičnom stanju. Navodno, oko 70 srpskih navijača je napalo grupu u kojoj se nalazilo 25 Dinamovih navijača.

“Delije su nas napali. Mi smo OK, ali našu dvojicu izboli su nožem. Sad nas čuva interventna policija”, poručili su navijači Dinama za Večernji list.

Policija na aerodromu

Hina dodaje, pozivajući se na informacije agencije ANA, da je policija brzo reagirala i još uvijek se nalazi na aerodromu kako bi sačuvala red i mir.

U srijedu je, podsjeća se, policija privela više od 90 osoba kako bi spriječila incidente na ulicama Atene i Pireja. Među privedenima je bilo 50-tak Hrvata, a u pritvoru je završilo i 30-tak navijača Crvene zvezde. Prema podacima grčke policije u Atenu je doputovalo oko 150 BBB-a koje su ugostili navijači Panathinaikosa, te 300-tinjak navijača Crvene zvezde koji su doputovali u Grčku kao podrška momčadi iz Pireja.

Dinamo i Olympiacos su uz pristanak Uefe dogovorili da se utakmice igraju bez gostujućih navijača baš zbog straha od nereda.

https://twitter.com/itsultralife01/status/662275224612806656?ref_src=twsrc^tfw