Hajduk htio dovesti trenera Maribora, koji im je poručio da nije zainteresiran

Ante Šimundža ne želi promijeniti klub

20.08.2014., Stadion Ljudski vrt, Maribor, Slovenija - 4. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, NK Maribor - Celtic FC. Ante Simundza
Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

U četvrtak se proširila vijest da Hajduk na trenersku poziciju želi dovesti sadašnjeg trenera Maribora Ante Šimundžu, no od toga neće biti ništa jer je strateg dan kasnije sam odbio ideju o promjeni klubova.

Sportski direktor slovenskog kluba Zlatko Zahovič ranije je rekao da njegov klub nikoga neće prisilno zadržavati, no trener je sam odbio odlazak u Hajduk.

Šimundža je naveo da je od svog agenta dobio informaciju da se Hajduk zanima za njegove usluge te da je on predstavnike “bilih” uputio da se najprije obrate klubu iz kojeg im je poručio da nikoga ne zadržavaju na silu, ali da su on i klub ponudu Hajduka odbili.

“Od svojeg agenta sam dobio informaciju o zanimanju Hajduka za mene. Rekao sam mu da me taj posao ne zanima. Oni su išli po pravilima i kao velik klub prvo nazvali našeg sportskog direktora, koji im je rekao da nikog neće zadržavati na silu. No, mene zanima samo Maribor”, izjavio je Šimundža za službenu stranicu Maribora.