Halilović doputovao u Gijon na posudbu. Kaže da je jako sretan i da je Sporting dobra momčad

U zračnoj luci je pozirao s fanovima koji su objavili fotografije na Twitteru

FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović (21) sljedećih će godinu dana biti nogometaš Sporting Gijona. Vijest o kojoj se danima pisalo sada je postala i službena. Barcelonin veznjak imat će pravo nastupa već u prvom kolu protiv Real Madrida u nedjelju u 20.30. ali na treneru ostaje odluka o tome hoće li ga staviti u igru.

“Jako sam sretan. Sporting je jako dobra momčad”, uhvatili su španjolski novinari njegovu izjavu po dolasku u zračnu luku gdje je pozirao s fanovima koji su objavili njegove fotografije na Twitteru.

Hrvatski reprezentativac i član Barcelone tako će nakon godinu dana provedenih u B momčadi aktualnih prvaka Europe otići u klub u koji prvotno nije htio jer se nadao posudbi u neki od jačih klubova. Pisalo se o HSV-u no trener Bruno Labbadia nije Barceloni zajamčio određenu mintažu koju su zatražili.

“Razgovarao sam sa Halilovićem i objasnio mu što od njega očekujem. On je tip igrača koji našoj momčadi može dodati nešto čega nemamo, a odluka je sada na njemu. Želi li doći bit ćemo zadovoljni tom odlukom, u suprotnom mu želimo sreću kamo god pošao”, izjavio je trener Sportinga Abelardo Fernandez prije nego što je postignut dogovor.