Halilović neće u Sporting jer se tome protivi njegov otac. Tvrde to španjolski mediji

Sejad Halilović želi svog sina vidjeti u klubu koji se natječe u Europi

10.06.2015., Split - Trening hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu priprema za nadolazecu kvalifikacijsku utakmicu s Italijom na Poljudu. Alen Halilovic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL/PIXSELL

Sportingov trener Abelardo Fernandez potvrdio je medijima da klub radi na dovođenju Alena Halilovića iz momčadi Barcelone B i dodao da je odluka o dolasku na samome igraču. No, čini se da od svega neće biti ništa.

“Razgovarao sam sa Halilovićem i objasnio mu što od njega očekujem. On je tip igrača koji našoj momčadi može dodati nešto čega nemamo, a odluka je sada na njemu. Želi li doći bit ćemo zadovoljni tom odlukom, u suprotnom mu želimo sreću kamo god pošao”, kazao je Fernandez medijima u trenucima nadanja o priključenju Halilovića sastavu koji će, kako se čini, ovu priliku propustiti.

Navodno se odlasku u Gijon protivi Sejad Halilović, otac veznjaka hrvatske nogometne reprezentacije koji smatra da bi igranje za klub koji ne nastupa u Ligi prvaka ili Europskoj ligi moglo naštetiti nastojanjima 19-godišnjeg igrača da bude u krugu momčadi koja bi trebala nastupiti na Europskom prvenstvu 2016. godine.