Hezonja se dobro zabavljao (19 koševa) u ekshibiciji mladih NBA igrača u kojoj je postignuto 311 koševa

Prve večeri All Stara u Torontu odigrana i utakmica celebrityja

TORONTO, ON - FEBRUARY 12: Karl-Anthony Towns #32 of the Minnesota Timberwolves and the United States team competes for the ball with Clint Capela #15 of the Houston Rockets and World team in the second half during the BBVA Compass Rising Stars Challenge 2016 at Air Canada Centre on February 12, 2016 in Toronto, Canada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Elsa/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Prve večeri ovogodišnjeg NBA “All-Star” vikenda koji se održava u Toronto snage su odmjerili mladi igrači SAD-a protiv mladih igrača iz Ostatka svijeta za koje su nastupila i dvojica hrvatskih reprezentativaca Bojan Bogdanović i Mario Hezonja, a nakon 40 minuta ekshibicije bolja je sa 157-154 bila selekcija SAD-a. Hezonja je za Ostatak svijeta” postigao 19 koševa uz 10 skokova i 7 asistencija, dok je Bogdanović ubacio 6 poena uz po 2 skoka i asistencije.

https://vine.co/v/inXIZKVJX9a

U utakmici u kojoj obrane nisu bile važne najbolje se snašao branič Minnesota Timberwolvesa Zach LaVine koji je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP). On je postigao 30 koševa uz 7 skokova i 4 asistencije za SAD.

Večeras natjecanje u zakucavanju i tricama

Osim utakmice aktivnih NBA igrača, održana je i utakmica zvijezda Kanada – SAD u kojoj su zaigrali glumci, pjevači, sportaši iz drugih sportova i neke bivše NBA zvijezde. Trener Kanade bio je pjevač Drake, a SAD-a glumac Kevin Hart. Pobijedila je Kanada 74-64.

Subota je rezervirana za natjecanja u tricama i zakucavanjima, dok je glavni događaj vikenda, “All-Star” dvoboj Istoka i Zapada na programu u nedjelju.