HNS odbio ponudu s Prisavlja pa će po prvi puta ikada hrvatska reprezentacija odigrati utakmicu bez prijenosa

Navodno su čelnici HRT-a ponudili 20.000 eura za prijenos utakmice

10.10.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo koje ce se odrzati 2016. godine u Francuskoj. Skupina H, Hrvatska - Bugarska. Domagoj Vida. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski nogometaši u utorak (17 sati) gostuju u Rostovu na Donu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije. Taj dvoboj, međutim, nećete moći pratiti ni u televizijskom ni u radijskom prijenosu.

Kako piše Večernji list, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker odbio je ponudu s Prisavlja. Navodno su čelnici Hrvatske radiotelevizije ponudili 20.000 eura za prijenos utakmice, ali šefu HNS-a je to bilo premalo.

I mladi bez prijenosa

Po prvi put u povijesti utakmica hrvatske nogometne reprezentacije neće biti prenošena ni na Hrvatskom radiju ni na Hrvatskoj televiziji. Radijski reporteri će navodno pratiti utakmicu putem live streama, te povremeno obavještavati svoje slušatelje o događajima na terenu.

Inače, HTV neće prenositi ni utakmicu naše U-21 reprezentacije koja u utorak na Rujevici (18.45 sati) dočekuje Španjolsku u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.