Bez ijednog udarca u okvir suparničkog gola, Hrvatska izgubila 1-0 u četvrtfinalu SP-a od Malija

Prvak Afrike slavio je pogotkom Koite iz 21. minute

Picture released by Photosport via Aton Chile showing Croatia's Davor Lovren (C) controlling the ball as Mali's Amadou Haidara looks on, during their FIFA U-17 World Cup Chile 2015 football match in Chillan, Chile, on November 1, 2015.  AFP PHOTO / PHOTOSPORT / DRAGOMIR YANKOVIC
FOTO: AFP

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija (U17) završila je nastup na Svjetskom prvenstvu u Čileu. U četvrtfinalu igranom u Chillenu, Mali je pobijedio 1-0 pogotkom Koite iz 21. minute.

Prvaci Afrike iskoristili su nešto slabiji početak selekcije izbornika Darija Bašića, dominirali i nakon što je Maiga dodao loptu u kazneni prostor, Koita je postigo jedini pogodak na utakmici.

Posjed lopte na strani Hrvatske

U drugom dijelu utakmice Hrvatska je zaigrala nešto bolje, ali daleko od onoga što smo vidjeli u prve četiri utakmice na turniru. Posjed lopte bio je na strani Hrvatske (60-40 posto) i to jedino u čemu je dominirala. Mali je imao 22, a hrvatski reprezentativci samo šest udaraca prema vratima suparnika.

Za pokušaj ulaska u polufinale Svjetskog prvenstva to je premalo, pogotovo kada ni jedan udarac nije išao u okvir gola Malija.