Hrvatski reprezentativac izbivat će do kraja godine, trener upozorava da mu je ugrožen nastavak karijere

Tin Jedvaj opet je ozlijedio bedrei mišić. Treći put u manje od godinu dana

10.11.2014., Zagreb - Odlazak hrvatske nogometne reprezentacije prema zracnoj luci Zagreb u London gdje ce odigrati prijateljski susret s Argentinom. Tin Jedvaj. 
Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj, koji na poziciji braniča igra u Bundesligašu Bayeru, propustit će sve utakmice do kraja godine. Razlog je ozljeda lijevog bedrenog mišića, potvrdili su iz kluba.

Tek što je zaliječio ozljedu zbog koje je propustio osam uvodnih utakmica u prvenstvenom dijelu sezone, 19-godišnjak je ponovno osjetio istu bol kao i u siječnju tijekom priprema momčadi na Floridi, odnosno jednaku onoj koja mu je stvarala probleme u srpnju. Pola sata igre protiv HSV-a prošle subote označili su njegov povratak bundesligaškim utakmicama, no, čini se, i kraj barem što se ove kalendarske godine tiče.

“Bio je na putu povratka u sastav i ova je vijest za nas, kao i za momčad, katastrofalna. Nije se žalio, ovo je došlo iznenada”, kaže trener momčadi Roger Schmidt čija je sljedeća izjava mnogo dramatičnija:

“Kada jedan mladi igrač pretrpi tri puta istu ozljedu na istom dijelu tijela, onda njegovu karijeru treba posebno promatrati.”