I Mijatović smatra da Modrić jako fali Realu (ali da će i bez njega izboriti finale Lige prvaka)

Real Madrid u srijedu navečer igra drugu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Juventusa

FOTO: DPPI media/DPPI media

Real Madrid u srijedu očekuje uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka, u kojoj će joj protivnik biti Juventus, a uoči tog dvoboja bivši igrač Kraljevskog kluba Predrag Mijatović prokomentirao je kako smatra da Realu jako nedostaje hrvatski reprezentativac Luka Modrić te da će i bez njega izboriti finale.

Mijatović je 1998. godine u finalu Lige prvaka dobio Realu deveti naslov prvaka tog natjecanja: “Svi su me uvjeravali da ću odlučiti finale. Šuker mi je rekao da ću sigurno zabiti, a te sezone do finala u Amsterdamu nisam zabio nijedan gol u Ligi prvaka. Onda sam shvatio kako je finale doista ‘rezerviran’ za mene”, prenosi njegovu izjavu 24sata.

Cijeni Juventus, ali Real prolazi

Real je prošli tjedan, u prvoj polufinalnoj utakmici, poražen na gostovanju u Torinu, a Mijatović smatra kako će Madriđani izboriti finale na svojem terenu: “Baš je taj Bernabeu velika prednost Reala. Tih 1-2 je povoljan rezultat za domaćina. Zabili su gol u Torinu i mislim da će to biti ključno.”

“Juventus jako cijenim, to je odlična momčad, ali Real će u Madridu izboriti novi finale, a znate da oni, kad uđu u finale, to rješavaju u svoju korist”, poručio je Mijatović.

Modrić je najvažniji igrač Reala

Bivši igrač Reala zatim se osvrnuo na Luku Modrića, koji već neko vrijeme ne može zaigrati zbog ozljede: “Što se tiče Luke, pa njegova je ozljeda glavni problem za Ancelottija, igrače, predsjednika i navijače. On je uz Cristiana Ronalda u ovom trenutku najvažniji igrač Reala.”

“Svakog igrača, pa i Cristiana, čini još boljim. Modrić je ‘mozak’ te momčadi. Strašno će nedostajati protiv Juventusa, ali oporavit će se do finala u Berlinu”, prenosi njegovu izjavu 24sata.