Ibanez predstavljen na Marakani. Kaže da nije zvijezda kao Prosinečki i da ga ne brinu komentari iz Zagreba

'Govorim jezik i brzo se uklapam. Pored argentinske glazbe slušam i narodnjake'

FOTO: Twittter Crvena zvezda

Bivši Dinamov nogometaš Luis Ibáñez u subotu je službeno predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde. Lijevi bek izrazio je zadovoljstvo što se pridružio nekadašnjem prvaku Europe za kojeg će nastupati u dresu s brojem 88 kojeg je odabrao po godini rođenja.

“Čekao sam da moj manadžer (Darko Alagić) završi sve s klubom. Individialno sam trenirao 15 dana, a loptu nisam dodirnuo mjesec i pol. Sve ću dati od sebe kako bih što prije ušao u gormu”, rekao je Ibanez pa se osvrnuo na komentare Bad Blue Boysa koji nisu s oduševljenjem dočekali vijest da će igrati za nekada žestokog rivala iz Jugoslavenske lige.

“Ne diraju me te priče. Ja sam profesionalac. Tamo sam davao sve od sebe i to ću raditi u Zvezdi. Nadam se da će i oni tamo i ‘delije’ sve prihvatiti kako treba. Ovdje sam došao osvojiti naslov”, kaže Ibanez i poručuje da je od početka želio doći u Zvezdu te da je ajsno reako da želi tu igrati i ako klub ispadne iz Europe.

“Ne mogu se usporediti s Robertom Prosinečkim. On je velika zvijezda, nadam se d aću ja biti mala. Svi su me dobro prihvatili od prvog dana i hvala dečkima. Govorim jezik i brzo se uklapam. Pored argentinske glazbe slušam i narodnjake”, dodao je lijevi bek zaključivši konferenciju s porukom kako također voli košarku i da zna da Zvezda ima dobru ekipu.
Prije nego što se medijima obratio Ibanez, to je učinio sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević. Zanimljivo je da je na primjedbu da je Argentinac dočekan kao da dolazi Roberto Carlos odgovorio da je Ibanez i bolji od legendarnog Brazilca.