Ibrahimoviću žao što nije suspendiran do kraja sezone pa da može ranije na odmor

Zaradio je četiri utakmice kazne zbog izjave kojom je podigao javnost na noge

Paris Saint-Germain’s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) takes part in a warm up session prior to the French Cup semi-final football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Saint-Etienne (ASSE) on April 8, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO /
FOTO: FRANCK FIFE/AFP

Zvijezda PSG-a, Zlatan Ibrahimović, prokomentirao je na sebi svojstven način kaznu koju je dobio zbog izjave kako ‘ova usr***država ne zaslužuje ovaj klub’.

– Bio bih zadovoljniji da su me suspendirali do kraja sezone, tako da mi godišnji odmor može ranije početi – poručio je Šveđanin putem aplikacije Zlatan.

Podsjetimo, Ibrahimović je zaradio je četiri utakmice kazne zbog izjave kojom je podigao francusku javnost na noge. Mnogi su smatrali da je uvrijedio njihovu zemlju, a napadač im je uzvratio da je govorio o nogometu.

https://www.youtube.com/watch?v=2NXhf-cR3fc

Smisao za humor i svoju kritiku, Ibrahimović, inače, odnedavno prenosi preko vlastite aplikacije. Očito mu ne odgovara korištenje društvenih mreža poput Twittera ili Instagrama, kojima se služe obični smrtnici.Upravo tako, iz njegove vlastite aplikacije koja služi uglavnom za komunikaciju sa fanovima, sazanli smo što misli o suspenziji i uranjenom godišnjem odmoru.