Nekad je nužno odabrati stranu

Inter želi Marka Pjacu, ali Dinamo će pričekati Euro 2016. kako bi dobio veći iznos

Dvanaest milijuna eura nije zadovoljavajuć iznos za hrvatskog reprezentativca

29.09.2015., Allianz Arena, Muenchen, Njemacka - UEFA Liga prvaka, skupina F, 2. kolo, Bayern - Dinamo Zagreb. Marko Pjaca, Joshua Kimmich. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Suradnja Dinama i milanskog Intera sve je bolja, pogotovo nakon što su Mateo Kovačić i Marcelo Brozović otišli iz Maksimira u Italiju. Prije nekoliko dana govorilo se kako su Talijani zainteresirani za Armina Hodžića, ali i Marka Pjacu.

Za Pjacu je ljetos zainteresiran bio i Milan, ali Dinanov izvršni predsjednik Zdravko Mamić nije popustio ponuđenim iznosima, prvi je bio sedam, a drugi dvanaest milijuna eura.

Očekuje se viša cijena nakon Eura

U utorak navečer na utakmici Lige prvaka protiv Olympiacosa, na maksimirskim tribinama bio je i Interov sportski direktor Pietro Ausilio.

“Nisam ni malo iznenađen činjenicom što je Ausilio došao u Zagreb. Znam da je Pjaca na Interovoj listi želja, ali nije jedini koji se zanima za njega. Mogu samo pobrojati neke od njih, poput Bayerna, Borussije Dortmund, Manchester Cityja. Također, tu je i Milan već dulje vrijeme”, otkrio je novinarima igračev menadžer Marko Naletilić dodavši:

“Dinamu se ne žuri, a medijske priče kako će Pjacu sigurno prodati u siječnju nisu točne. Sigurni smo da će Pjaca igrati na Euru, a klub vjeruje da će mu to podići cijenu”.