Ivica Kostelić bi volio još jednom odskijati slalomsku utrku na Medvednici

'Odluka o prestanku karijere bit će mi vrlo teška,' kazao je Kostelić

29.02.2016., Zagreb - U Novinarskom domu odrzana je sjednica HZSN a na svecanom dijelu dodijeljene su godisnje nagrade i priznanja HZSN-a. Dodijeljeno je 6 priznanja; za novinsku i TV reportazu, izdavastvo, intervju, suradnju s medijima, najbolju press sluzbu i 2 posebna priznanja, te nagrade za novinara godine i zivotno djelo. Priznanje za suradnju s medijima primio je proslavljeni hrvatski skijas Ivica Kostelic te je potpisan i godisnji ugovor s turistickom agencijom BTravel d.o.o. Ivica Kostelic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić stigao je u Zagreb primiti nagradu sportskih novinara za suradnju s medijima. Ove sezone muče ga ozljede, a u Svjetskom kupu skupio je tek 36 bodova.

“Ovo mi je vrlo drago priznanje jer i ja i sportski novinari dijelimo istu strast za sportom i istinom već desetljećima. Vi kao sportski novinari imate prednost pred svima ostalima jer se bavite samo istinom i zato je vaš posao jedan od najboljih uopće”, kazao je Ivica, koji je odao počast preminulim skijaškim novinarima Borisu Mutiću i Nenadu Mariniću, ali i kazao kako još nije spreman prekinuti sa skijaškom karijerom.

‘Koljeno sve više boli’

“Odluka o prestanku karijere bit će mi vrlo teška, skijanje je moj život i uvjeram vas da bi, da nije zdrastvenih problema, vjerojatno skijao do sljedećih Zimskih olimpijskih igara 2018. godine. No, koljeno sve više boli i svjestan sam da ću uskoro morati donijeti neke odluke. Priznat ću vam da me ipak jako privlači mogućnost da još jednom odskijam utrku Svjetskog kupa na Sljemenu”, kazao je Kostelić.