Iz Hajduka su odgovorili kako se Lokomotiva prepoznala u nakaradnom stanju hrvatskog nogometa

Iz Lokomotive su Hajdukovog predsjednika nazvali "šarlatanom i recepcionerom"

Okršaj Lokomotive i Hajduka
FOTO: PIXSELL

Iz Hajduka su odgovorili na prozivanje iz Lokomotive kojim se klub s Kajzerice osvrnuo na lik Marina Brbića, nazvavši predsjednika splitskog kluba “recepcionerom i šarlatanom”.

Stigao je odgovor Hajduka, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Laži i uvrede nikad nisu zaustavili Hajduka u borbi za poštenije i pravednije odnose u hrvatskom nogometu pa to neće napraviti niti sada. Nikakvi napadi, posebno ovako neargumentirani i zlobni, neće nas pokolebati u našoj borbi, mogu nas samo ojačati.

‘Naša borba ima ispravni cilj’

Dokaz da naša borba ima ispravan cilj upravo je činjenica što se javljaju oni koji su se očito prepoznali kao uzrok sadašnjeg nakaradnog stanja u kojem se nalazi hrvatski nogomet.

Navijače se ne može lagati i varati – to je ujedno i jedina tvrdnja s kojom se možemo složiti. Upravo su naši navijači najjača Hajdukova snaga u borbi za istinu i pravdu u hrvatskom nogometu.

Hajdukova vojska od 23.000 članova

Dok oni koji nas prozivaju nemaju stadion ni vlastite igače, s navijačima ne mogu napuniti niti salu za sastanke – a samo su marionete na koncu onih koji ih instruiraju i za čiji račun rade – uz Hajduk je vojska navijača: 23.000 članova, 7.000 pretplatnika i stotine tisuća gledatelja na utakmicama, a upravo posljednjih godina njihov broj je u intenzivnom porastu.

Ovim brojkama Hajduk nadmašuje ukupan broj gledatelja, članova i pretplatnika svih ostalih klubova u hrvatskom nogometu zajedno što najbolje svjedoče o veličini našeg Kluba koji će uporno ustrajati na ovom putu, jer je jedini ispravan, ma koliko on bio težak”, stoji u priopćenju.