Izgleda da će Hrvatska sljedeću utakmicu igrati s Rusijom, i to u Krasnodaru

Rusija je kao i Hrvatska izborila nastup na Europskom prvenstvu

09.09.2014., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u nogometu 2016. u Francuskoj, skupina H, 1. kolo, Hrvatska - Malta. Dejan Lovren. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija za malo manje od mejsec dana mogla bi igrati prijateljsku utakmicu s Rusijom. Kako je potvrdila ministrica sporta ruske regije Kransodar, Ljudmila Černova, pregovori su u tijeku.

Pregovori u tijeku

“Pregovaramo o održavanju prijateljske utakmice ruske reprezentacije u Krasnoradu, ali još nije donesena konačna odluka. Riječ je o utakmici s Hrvatskom 17. studenog na stadionu Kuban”, izjavila je Černova za ruske medije. Od ranije je poznato da je predsjednik Ruskog nogometnog saveza Vitalij Mutko izjavio da dogovaraju s jednom od top reprezentacija prijateljski susret.

Rusija je kao i Hrvatska izborila nastup na Europskom prvenstvu. Grupnu fazu kvalifikacija završili su na drugom mjestu skupine G, iza Austrije. Posljednu utamicu odigrali su 12. listipada kada su upisali pobjedu nad Crnom Gorom (2-0).