Loše vijesti dolaze iz Madrida. Modrić neće zaigrati prije studenog

Nogometaš Reala izašao je tijekom poluvremena utakmice s Bugarskom

Luka Modrić
FOTO: AFP

Luka Modrić neće biti na raspolaganju treneru Reala Rafaelu Benitezu sljedeća dva do tri tjedna, javlja Marca. Nakon obavljenih pretraga po dolasku u Madrid potvrđena je ozljeda zadnje lože. To ujedno znači da će španjolski velikan biti bez Modrića u utakmicama protiv Levantea, Celte i PSG-a u Ligi prvaka.

Upitno je i hoće li zaigrati protiv Las Palmasa 31. listopada an Santiago Bernabeu. Vjerojatnije je da će biti na raspolaganju u uzvratnoj utakmici protiv PSG-a 3. studenog. Ova informacija u suprotnosti je s izjavom Luke Modrića po dolasku u Madrid.

“Ne mogu igrati ovog vikenda, ali vrlo vjerojatno ću nastupiti protiv PSG-a”, rekao je tada veznjak misleći na prvi susret koji s eigra 21. listopada.

Ozlijedio se protiv Bugarske

Podsjetimo, nogometaš madridskog Reala izašao je tijekom poluvremena iz igre u subotnjoj 3-0 pobjedi protiv Bugarske na praznom Maksimiru.

“Luka je danas bio na magnetskoj rezonanciji koja je pokazala istegnuće s minimalnim edemom, pa na Luku nećemo moći računati na Malti s obzirom na prekratko vrijeme do utakmice”, izjavio je liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec dan nakon utakmice.