Jedan hrvatski portal piše da je Marko Rog blizu prelaska u Dinamo

Perma njima bi klub iz Parka mladeži trebao zaraditi tri milijuna eura

20.05.2015., stadion Maksimir, Zagreb - Finale hrvatskog nogometnog kupa, GNK Dinamo - RNK Split. Marko Rog, Soudani. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Nogometaš Splita Marko Rog (19) bio je antijunak finala Kupa kojeg je na kraju boljim izvođenjem jedanaesteraca osvojio Dinamo. Prvo je u sudačkoj nadoknadi imao veliku priliku osigurati svojoj momčadi povijesnu titulu, da bi u raspucavanjima s bijele toče bio neprecizan. Unatoč tome, ‘modri’ su svjesni da se radi o velikom talentu pa su, barem ako je vjerovati Dalmatinskom portalu, već krenuli u realizaciju transfera. Isti navode da bi klub iz Parka mladeži tim transferom trebao zaraditi tri milijuna eura.

Žele i Cikalleshija?

Međutim, sam nogometaš tvrdi da ništa ne zna o tome, pa je za eVaraždin rekao kako prvi put čuje za tu informaciju. Rog je, inače, prošle sezone igrao u trećoj ligi gdje je nastupao za Varaždin. Na početku ove sezone prešao je u Split za koji je postigao šest pogodaka. Osim njega, Dalmatinski portal piše da Dinamo u svoje redove želi dovesti i albanskog reprezentativca Sokola Cikalleshija.

https://www.youtube.com/watch?v=rfdtTnfEC8I