Jedan je navijač prespavao sedam sati u toaletu stadiona i spašavati ga je morala vatrogasna ekipa

Pritom je izgubio cipele, šešir i mobitel

Barnsley's English manager Lee Johnson applauds his players and the supporters folowing the English League Cup football match between Barnsley and Everton at the Oakwell Stadium in Barnsley, England, on August 26, 2015. Everton won the match 5-3.   AFP PHOTO / OLI SCARFF

“RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. ”
FOTO: AFP

Jedan je neimenovani navijač engleskog nogometnog trećeligaša Barnsleyja ovoga vikenda postao predmetom ismijavanja masa nakon što je otkriveno na kojem je mjestu proveo veći dio utakmice svog kluba i Fleetwood Towna.

Navijač opisan tek kao ‘muškarac u ranim dvadesetima’ krenuo je na utakmicu na vrijeme, stigao na njen početak a Oakwell stadion napustio sedam sati nakon njena završetka, s time da je barem pola nije niti vidio. Sa sportske i rezultatski neuspješne strane kluba za kojeg navija nije niti mnogo propustio budući da je u derbiju začelja Barnsley upisao peti uzastopni ligaški poraz (0-1), no zanimljivo je čuti njegovo opravdanje zbog čega tome nije prisustvovao.

Krivo je piće

Dotični se, barem je tako izjavio, nalazio u toaletu, ondje je i zaspao i probudio se tek u 22.30 da bi aktivacijom alarma na stadionu bio spašen uz pomoć lokalne vatrogasne ekipe. U tom trenutku nije imao cipele, a izgubio je i šešir i mobitel. Sve uz ispriku da je popio nekoliko piva i krenuo na toalet i da je sve čega se kasnije sjeća buđenje sedam sati kasnije.

Glasnogovornik vatrogasne postaje u Barnsleyju je viđenu sliku objasnio ovako:

“Najviše je bio zabrinut zbog šešira. Izledao je kao elegantno odjeven momak.”