Nekad je nužno odabrati stranu

Jedan španjolski list tvrdi da Perez ne želi da Ronaldo izvodi slobodne udarce (a imenovao mu je i zamjenu)

Slobodni udarci bili su nekada Ronaldov zaštitni znak

Portuguese forward Cristiano Ronaldo concentrates before a free kick during the Euro 2012 football championships semi-final match Portugal vs Spain on June 27, 2012 at the Donbass Arena in Donetsk. AFP PHOTO / JEFF PACHOUD / AFP / JEFF PACHOUD
FOTO: AFP

Portugalac Cristiano Ronaldo i danas glasi za jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca, i to unatoč činjenici da je od posljednjih 100 izvedenih gol postigao samo tri puta. A upravo ta poražavajuća statistika mogla bi rezultirati time da ulogu izvođača slobodnjaka uskoro preuzme Velšanin Garetah Bale.

Loši odnosi

Naime, španjolski sportski dnevni list AS piše da je predsjednik Reala Florentino Perez prije nekoliko dana ustvrdio da je Bale puno bolji u tim situacijama. Navodno je to rekao prilikom jednog eventa koji je organizirala tvrtka ACS, čiji je predsjednik upravo Perez.

“Ne možete prodati Ronalda. On je Realov najbolji nogometaš”, obratio se navodno Perezu tim riječima jedan suradnik, na što je uslijedio odgovor:

“Da, ali Bale će izvoditi slobodne udarce, ne Cristiano…”.


Ako se ovo pokaže istinitim to će biti samo još jedan dokaz loših odnosa predsjednika kluba i najveće zvijezde, koji započeli odlaskom Carla Ancelottija i imenovanjem Rafaela Beniteza za njegova nasljednika.