Kada je serija neporaženosti već prekinuta, onda je Mamiću drago da je to bilo protiv Bayerna

Dinamov trener održao je presicu prije dvoboja s Interom u subotu u HNL-u

24.08.2015.,stadion Maksimir, Zagreb - Liga prvaka, konferencija za medije GNK Dinamo uoci uzvratne utakmice sa KF Skenderbeu. Novinarima su se obratili trener GNK Dinamo, Zoran Mamic i igrac Marko Pjaca.
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Zagrebački Dinamo u subotu očekuje gostovanje kod zaprešićkog Intera u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, a uoči tog dvoboja trener Modrih Zoran Mamić održao je konferenciju za medije na kojoj je najavio osvajanje bodova i osvrnuo se na poraz od njemačkog Bayerna u Ligi prvaka u utorak.

Predavanje protiv Bayerna

“Čeka nas nastavak prvenstva, naša realnost i ono što je najbitnije, a to je osvajati bodove kako bismo opet bili tu gdje smo sada. Imaju jednog od najboljih trenera u ligi, skupili su puno bodova u zadnje vrijeme, odlično stoje i jako su dobro organizirana momčad koja nam može stvoriti probleme”, prenosi Mamićevu izjavu Dinamova stranica.

Poraz od Bayerna Dinamu je bio prvi nakon 307 dana, a Mamić je to prokomentirao sljedećim riječima: “Već kada je serija prekinuta onda je mi je drago da je bilo protiv Bayerna. Bilo je to najbolje moguće predavanje. Mi vjerojatno nikada nećemo biti na takvom nivou, ali u skladu s našim mogućnostima trebamo stremiti “jedan-dva” igri, brzim otvaranjima i ostalome što su oni doveli do savršenstva. Igraju jednostavno i s malo dodira, brzo se kreću, mijenjaju pozicije, stoperi im pucaju s naših 20 metara… Treba biti pametan i na svom nivou kopirati što je više moguće”.

`Ni od Bayerna nije lijepo gubiti`

“Naravno da nije ugodno primiti četiri gola u 15-ak minuta; nismo na to naviknuti iako smo igrali protiv Bayerna. Velim, nije lijepo gubiti pa makar i od Bayerna”, rekao je mamić i za kraj prokomentirao iznenađujuću pobjedu Olympiakosa nad Arsenalom u Londonu. “Da ste me prije pitali rekao bih da je bolje da dobije Arsenal. S druge strane mi je drago je da je ovako završilo jer se stvarala slika je Olympiacos loš, a to nije istina jer se radi o sjajnoj ekipi i bit će nam jako teško. Ipak, idemo utakmicu po utakmicu i koncentrirani smo na Inter”, završio je.