Kek je razočaran jer ga klub nije obavijestio o odlasku Tomečaka

'Mislim da je moja titula menadžer u klubu izgubila smisao', smatra Kek

19.07.2015., stadion Kantrida, Rijeka - MAXtv Prva HNL, 2. kolo, HNK Rijeka - NK Slaven Belupo. Trener Rijeke Matjaz Kek. 
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Još uvijek neslužbene informacije govore da će Ivan Tomečak karijeru nastaviti u ukrajinskom Dnjipru. Neočekivan potez nogometaša posebno je razočarao njegova trenera Matjaža Keka koji tvrdi da se pritom i klub ponio na pogrešan način ne kozultiravši se s njime.

“Tomečak je otputovao bez mog dopuštenja. Znao sam da se nešto sprema, ali nisam bio uključen niti se mene nešto pitalo. Mislim da je moja titula menadžer u klubu izgubila smisao”, započeo je Kek i razočarano nastavio:

Klub je dozvolio, ne i Kek

“Tomečak je jučer (petak) odradio trening, ušao u kadar za prvi sastav, a dan prije utakmice bez moje dozvole napustio momčad. Ponavljam bez moje, ali s dozvolom kluba. Obzirom na to na kakav sam način saznao za odlazak Tomečaka, mislim da sam ja od sada samo trener.”

Ivan Tomečak

“Na neki način drago mi je da je ta trakavica napokon okončana, ali za sve detalje pitajte u klubu jer ja ni sa čime nisam upoznat. Vjerojatno je u pitanju novi angažman, ali to morate pitati ljude iz kluba”, zaključio je slovenski stručnjak.