Kladionice sugeriraju ostanak De Gee, a najviše se tome raduje Keylor Navas

Navas je impresionirao Beniteza i dobit će priliku kada započne sezona

Costa Rica's goalkeeper Keylor Navas stops a ball during the friendly football match Spain vs Costa Rica at the Reino de Leon stadium in Leon on June 11, 2015. AFP PHOTO/ CESAR MANSO
FOTO: AFP

Real Madrid odustao je od dovođenja Davida de Gee u ovom prijelaznom roku i izglednim se čini da će prva opcija kluba na vratima biti Kostarikanac Keylor Navas. Odlazak Ikera Casillasa u Porto i čvrst stav Manchester Uniteda o odšteti za svog golmana čine tako Navasa najvećim profiterom ove priče, ako je vjerovati španjolskim izvorima.

Navas je, dodaje se, svojim izvedbama u predsezoni i na treninzima impresionirao trenera momčadi Rafaela Beniteza koji će mu dati priliku i u službenim utakmicama kada sezona započne. Nedavno dovedeni Kiko Casilla tako će gotovo sigurno pasti u drugi plan iz kojega će čekati priliku da zamjeni golmana kojeg su impresivne izvedbe sa Svjetskog prvenstva u Brazilsu iz Levantea usmjerile u Real Madrid.

https://www.youtube.com/watch?v=NSnuBBzdrds

Dodajmo ovome da su neke kladionice povećale koeficijent na transfer De Gee u Real nakon što ga je Manchester United uvrstio među igrače koji će imati pravo nastupa u Ligi prvaka i zbog činjenica da madridski klub nije spreman platiti 45 milijuna eura za njegovo dovođenje. Posebice kada znaju da ga sljedeće sezone mogu dovesti i besplatno budući da mu ugovor sa klubom koji domaće utakmice igra na Old Traffordu prestaje važiti.