Nekad je nužno odabrati stranu

Kličko je upravo objavio poruku na Faceu, kaže da će se njegova priča nastaviti i da neuspjeh nije opcija

Najavljeni nastavak priče dogovoren je za svibanj iduće godine

FOTO: AFP

Četiri dana nakon što je ostao bez naslova svjetskog bosačkog prvaka Vladimir Kličko (39) obratio se fanovima putem Facebooka. Njega je, podsjetimo, jednoglasnim odlukom sudaca porazio Britanac Tyson Fury (27) pa je Ukrajinac u 19. obrani nalsova pretrpio prvi poraz.

“Prošla su četiri dana i trebam samo malo vremena kako bih shvatio što se dogodilo i odlučio koji će biti moji sljedeći koraci. Moram se zahvaliti navijačima, svom timu i prijateljima.

Nastavak priče

Bili ste fantastični i uvijek ste mi bili podrška. Nakon 11 godina pobjeđivanja, shvatio sam da ste još veći u porazu. Posljednjih dana primio sam puno poruka. Vaše riječi pomažu mi da prebrodim ove teške trenutke. Priča o Kličku će se nastaviti. Neuspjeh nije opcija. Vaš Vladimir”, objavljeno je na Kličkovom službenom Facebooku.

It’s been four days now and I need some time to understand what happened and to decide my next steps. BUT: I have to…

Gepostet von Klitschko am Mittwoch, 2. Dezember 2015

Najavljeni nastavak priče dogovoren je za svibanj iduće godine. Dvojica bosakča imali su, naime, u ugovoru klauzulu o ponavljanju meča u slučaju Kličkova poraza, a on bi se trebao održati na Wembleyu.

Kličko je, inače, pred 45 tisuća gledatelja u Duesseldorfu poražen prvi put nakon 2004. kada ga je pobijedio Amerikanac Lamon Brewster. Furyju je, za razliku od njega, to bio 25. dvoboj, a još uvijek je neporažen.

https://www.youtube.com/watch?v=gjwckDuZ3ds