Klopp je potvrdio da će Lovren (zbog ozljede) propustiti najveći engleski derbi

Bit će zanimljivo vidjeti tko će zaigrati u sredini Liverpoolove obrane

FOTO: Screenshot

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren ozlijedio je u utorak zadnju ložu tijekom polufinalne utakmice Liga kupa sa Stoke Cityjem. Liverpool u petak igra u FA kupu protiv Extera u gostima, a trener Jürgen Klopp potvrdio je da za tu utakmicu neće imati na raspolaganju Lovrena, ali niti Coutinha i Kolo Tourea, koji su također utakmicu sa Stokeom završili s ozljedama.

“Coutinhova ozljeda ozbiljnija je nego Lovrenova i Toureova i nitko od njih neće igrati sutra. Kolo bi trebao biti na raspolaganju sljedećeg tjedna, a Dejan nakon utakmice s Manchester Unitedom (17. siječanj). Phillu (Coutinho) će trebati tjedan do dva više za oporavak”, izjavio je Klopp, što znači da će Lovren propustiti dva derbija jer Liverpool prije Uniteda igra s Arsenalom.

Bit će zanimljivo vidjeti tko će zaigrati u sredini Liverpoolove obrane na sutrašnjoj utakmici FA kupa jer se na listi ozlijeđenih nalaze i Mamadou Sakho te Martin Škrtel.

“Riječ je o velikom i cijenjenom natjecanju. Momčad koja istrči sura željet ići će 100% po pobjedu, ali to će biti momčad koja nije često igrala zajedno”, poručio je Klopp. Nijemac je zbog situacije s ozljedama najavio da će probati pronaći nove braniče ali danas o tome nije govorio.