Klupski predsjednik kaže da očito nešto nije u redu s Hajdukom koji je izgubio zadnje dvije utakmice u HNL-u

Hajduk je upisao poraze od Rijeke i Osijeka

Marin Brbić
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Hajduka do prije dva kola bili su pravi hit prvenstva. No, u 15. kolu HNL-a Bijeli su poraženi od Rijeke na Poljudu 3:0, a u subotu su u Gradskom vrtu doživjeli poraz i od Osijeka 1:0. Tako je Hajduk u dvije posljednje utakmice kompromitirao sve ono dobro što su napravili do tada.

“Igrali smo bez želje, bez zalaganja, bez prekršaja… Nešto očito nije u redu i što prije moramo pronaći odgovor na pitanje o čemu je riječ. Ovo nikako nije bilo dobro”, kazao je vidno razočarani predsjednik Hajduka Marin Brbić, piše 24 sata, i dalje ističe:

“Nema kazni, ali ni nagrada. Čuo sam da neki pričaju o premijama za naslov jesenskog prvaka. Bili su blizu, sad više nisu, pa neka se zamisle”.

Burić poludio na svoje igrače

I trener Damir Burić bio je jako ljutit nakon poraza od Osijeka…

“To je normalno. Svi smo bili ljuti. Nitko ne voli gubiti utakmice. Svima nam je teško pao taj poraz, kako treneru tako i nama igračima. Ali među nama u svlačionici nema nikakvih problema. Imamo odličnu atmosferu i korektan odnos s trenerom zbog čega me posebno smeta što se preko dijela medija sad pokušava stvoriti pogrešna slika te se govori o nekakvim narušenim odnosima. A to jednostavno nema veze s istinom. Do prije dvije utakmice imali smo odličnu rezultatsku seriju i sve je bilo sjajno, a sad kao ništa ne valja. Ne bih se složio s takvim ocjenama.”