Nekad je nužno odabrati stranu

Košarkaši Cedevite vrlo uvjerljivo su izgubili kod Crvene zvezde u Euroligi

Crvena zvezda je pobijedila Cedevitu čak 94-74

Crvena Zvezda's Marko Guduric (C) fights for the ball against with Cedevita's Henry Walker (L) and James White (R) during the Euroleague Top 16 basketball match between Crvena Zvezda Telekom Belgrade and KK Cedevita Zagreb at the Pionir Hall in Belgrade on February 11, 2016. / AFP / PEDJA MILOSAVLJEVIC
FOTO: AFP

Košarkaši Cedevite su u 7. kolu TOP 16 Eurolige doživjeli poraz na gostovanju u Beogradu kod Crvene Zvezde rezultatom 94-74. Najbolji strijelac u redovima pobjedničke momčadi bio je Quinci Miller s 22 poena i 4 skoka, dok je u momčadi Cedevite najviše pokazao Jacob Pullen ostvarivši učinak od 20 poena, 3 dodavanja i jednog skoka.

Cedevita je doživjela treći uzastopni poraz, a ukupno peti u skupini, te su sve manje šanse za plasman u četvrtfinale. Uvjerljivih 20 razlike odraz je ishoda zadnje četvrtine u kojoj je Cedevita primila čak 32 koša, a u zadnjih deset minuta susreta zaostatak je bio svega šest koševa.

Cedevita je u Beograd došla bez ozlijeđenih Luke Žorića, Marka Arapovića i Luke Babića, pa je poraz bio očekivan. Kod Cedevite su najbolji bili Jacob Pullen (20), James White (18) i Miro Bilan (17), dok su Zvezdu predvodili Quincey Miller (22) i Vasilije Micić (14), koji su najzaslužniji što je Zvezda na četiri pobjede i tri poraza.

Đoković na tribini

Među 7000 bučnih navijača u dvorani Pionir bio je i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

U osmom kolu 25. veljače Cedevita gostuje kod Lokomotive Kubanj.