Košarkaši Cibone riješili su problem s vizama i (napokon) otputovali na važnu utakmicu u Rusiju

Košarkaši su trebali otutovati u nedjelju, ali polazak je odgođen za dan kasnije

FOTO: screenshot/twitter

Košarkaši Cibone otputovali su u Rusiju na na treću i odlučujuću utakmicu četvrtfinala Fibina Europa kupa protiv Yeniseya iz Krasnojarska. Cibosi su tamo trebali otputovati u nedjelju, ali nisu uspjeli iz proceduralnih razloga. Navodno se radilo o problemu s vizama za Rusiju.

Sada su se košarkaši Cibone ukrcali na avion i otputovali za Rusiju, o čemu su javnost obavijestili na društvenim mrežama, a Fiba je objavila da će se utakmica igrati u četvrtak.

Pokušaj broj 2 je uspio? Vukovi su se ovaj put uspješno ukrcali u avion za Rusiju? Četvrtfinalna utakmica protiv Eniseya će se odigrati u četvrtak u 14.10h ( po našem vremenu) #HejaHejaCibosi

Posted by KK Cibona on 29. ožujka 2016

Podsjetimo, u nedjelju je portal Dnevnik.hr javio da netko iz redova zagrebačke momčadi nije dobro provjerio vize koje im je dalo Rusko veleposlanstvo, pa su Cibonini igrači umjesto tražena dva, dobili pravo na samo jedan ulazak i izlazak iz zemlje.

Proceduralni razlozi

“Zbog nekih proceduralnih razloga, riječ je o vizi, nismo otputovali, morat ćemo odgoditi taj put za sutra. Pokušat ćemo odgoditi utakmicu za četvrtak i to je to. Nažalost, događa se”, potvrdio je trener momčadi Damir Mulaomerović.

Naši vjerni navijači Smogovci došli su ispratiti i poželjeti sretan put Vukovima u daleki Krasnoyarsk 😊 #HejaHejaCibosi

Gepostet von KK Cibona am Montag, 28. März 2016

Prvu utakmicu ovih suparnika Cibona je izgubila u gostima rezultatom 92:94, dok je u drugoj pred svojim navijačima slavila 77:69 i ostavila živom nadu za plasman među posljednje četiri momčadi u natjecanju.