Legenda Valencije žestoko osudila Garyja Nevillea (i nije ga nimalo štedjela)

'Očekivao sam da će Neville isti trenutak podnijeti ostavku'

Valencia's British coach Gary Neville speaks during a press conference at the Sports City  in Valencia on February 2, 2015.  AFP PHOTO / JOSE JORDAN / AFP / JOSE JORDAN
FOTO: AFP

Nakon veličanstvene predstave Barcelone protiv Valencije 7:0, nogometna javnost bruji o nekad velikoj Valenciji i najtežem porazu njihovog trenera Garyja Nevillea.

Vratarska legenda Valencije Santiago Canizares oštro je napala slavnog Engleza.

”Očekivao sam da će Neville isti trenutak podnijeti ostavku, kao moral čin i neku vrstu isprike navijačima i svima onima koji vole Valenciju. Mislio sam da je iskren i pošten, ali nije. Razočarao sam se”, kazao je Canizares i zajedno sa navijačima započeo kampanju protiv legende Manchester Uniteda.

https://www.youtube.com/watch?v=OUPGMs_-gP0

Međutim, sportski direktor Valencije Jesus Garcia Pitarch diplomatski odgovara kako još nije došlo vrijeme za razgovor o budućnosti.

Sportski direktor naljutio i Canizaresa

Canizaresa je to posebno zasmetalo.

”Ako Garcia Pitarch daje podršku Nevilleu, kako je rekao u ponedjeljak, onda sam razočaran. Ako će tijekom dana ili ovih dana promijeniti odluku, onda me zanima zašto mu je dao podršku danas”, rekao je Canizares i ističe kako ne boli čak toliko poraz, koliko činjenica da su se igrači predali do kraja. Po njemu, netko za to mora odgovarati.

U međuvremenu, gnjevni navijači izvukli su izjavu Garyja Nevillea koja datira iz travnja 2015., kad je rekao kako neke momčadi na gostovanju na Camp Nou znaju izgubiti 5:0, 6:0 ili 7:0, no kad bi se njemu to dogodilo da nikad više ne bi mogao pogledati svojoj obitelji u oči.

Izjava je osvanula na društvenim mrežama i postala hit među navijačima sklonim kritiziranju Nevillea.

https://twitter.com/Carlo_Ponzi/status/695233293948690432https://twitter.com/Carlo_Ponzi/status/695233293948690432