Legendarni Francuz koji možda preuzima Real Madrid prati Hazarda

Zidane je sada trener druge momčadi Reala, ali se nagađa da će se to uskoro promijeniti

Chelsea’s Belgian midfielder Eden Hazard (L) skips past a Manchester United’s English striker Wayne Rooney (floor) challenge during the English Premier League football match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London on April 18, 2015. AFP PHOTO / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league […]
FOTO: AFP/AFP

Real Madrid prati belgiskog veznog igrača Edena Hazarda, koji trenutno nastupa za Chelsea, otkrio je bivši igrač Kraljevskog kluba Zinedine Zidane.

Zidane je trenutno trener druge momčadi Real Madrida, a nagađa se da bi mogao od sljedeće sezone postati trener prve ekipe. O interesu svojeg kluba za Hazarda za fifa.com je rekao: “Postoje fantastični igrači koje pratim poput Messija i Ronalda. Oni su izvrsni, ali mnogo gledam i Hazarda.”

Hazard voli Zidanea

“Uživam u svemu što radi na terenu. Hazard napreduje svake sezone i može postati još bolji”, rekao je Zidane.

Ta ljubav ide i u drugom smjeru. Hazard je mnogo puta u prošlosti govorio o tome kako je fasciniran Zidaneom, a zbog njega nosi i broj 10 na leđima, koji je Francuz imao na dresu tijekom većeg dijela karijere.