Legendarni Ronaldo kaže da Inter (za koji igraju Brozović i Perišić) može osvojiti titulu u Italiji

Brazilac smatra da Roma nije na potrebnoj razini za osvajanje naslova

Inter Milan's forward from Argentina Mauro Icardi celebrates with teammates after scoring during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Frosinone on November 22, 2015 at the San Siro Stadium stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / AFP / OLIVIER MORIN
FOTO: AFP

Legendarni brazilski napadač i član španjiolskih velikana Real Madrida i Barcelone te talijanskih Milana i Intera Ronaldo izjavio je da Inter može postati prvak Italije.

Tridesetdevetogodišnji Ronaldo govorio je za brazilski Il Messaggero i pohvalno se izrazio o mogućnostima crno-plavih. “Prvenstvo još uvijek dugo traje i jako je teško.Ali ja navijam za Inter, moje srce kuca za njih. Terener Roberto Mancini jako je povezan s momčadi”, rekao je legandarni brazilac.

Za kraj je progovorio o glavnim rivalima Intera, za koji igraju hrvataski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić, u borbi za naslov. “Napoli je jako sposobna momčad, a treba se paziti i Juventusa, iako nije na tako visokoj razini kao proteklih godina. Je li Roma u utrci za naslov? Ne mislim, ipak su na nižoj razini”, poručio je.

Ronaldo
Ronaldo AFP