Leicesteru se ozlijedio najbolji napadač pa se sada svi pitaju hoće li Kramarić (napokon) dobiti priliku

Jamie Vardy morat će na manju operaciju prepone i neće ga biti dva tjedna

Andrej Kramarić
FOTO: AFP/AFP

Hrvatski napadač Andrej Kramarić napokon bi mogao dobiti priliku i zaigrati za Leicester u sljedeće dvije ili tri utakmice. Naime, Jamie Vardy,najbolji strijelac u momčadi Claudija Ranijerija, morat će na manju operaciju prepone što znači da neće biti dostupan dva tjedna.

Tottenham i Aston Villa

U tom periodu Leicester će ovog vikenda igrati u FA kupu s Tottenhamom, nakon toga s istim klubom zaigrat će i u prvenstvu, a potom s Aston Villom. Vardy je, inače, dao 15 prvenstvenih golova uz pet asistencija, ali se posljednje tri utakmice nije upisao u strijelce.

Kramarić je ove sezone na travnjacima engleske Premier lige ubilježio samo 22 minute, a tom vremenu nije uspio zabiti pogodak. Zbog te činjenice sam je nekoliko puta izjavio da bi u siječnju želio napustit klub kako bi izborio nastup na Europskom prvenstvu. Poznat je interes talijanskih klubova poput Torina i Sampdorije.

https://www.youtube.com/watch?v=qHO1mrscD5E

“Zadovoljni smo interesom Torina, riječ je o klubu kojeg cijenim, baš kao što cijenim trenera Giampiera Venturu i stil kojim njegova momčad igra”, izjavio je nedavno napadačev menadžer Vincenzo Cavaliere, ali i dodao da ova talijanska momčad nije jedina koja želi svoje redove pojačati 24-godišnjim hrvatskim napadačem:

https://www.youtube.com/watch?v=7luZliVrSEQ

“Postoji desetak zainteresiranih klubova i ništa još nije dogovoreno”.

https://twitter.com/DezilDez/status/683826662723555329