L’Equipe piše da Leicester (u kojemu nije bilo mjesta za Kramarića) sada kupuje novog napadača

Leicester je poslao Chelseaju ponudu od 10 milijuna eura za Remyja

Chelsea's forward Loic Remy kicks the ball to score against the New York Red Bulls during their International Champions Cup match at the Red Bull Arena in Harrison, New Jersey, on July 22, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD / AFP / JEWEL SAMAD
FOTO: AFP

Nakon što je Leicester poslao Andreja Kramarića na posudbu u Bundesligu, ovih dana kupuje novog napadača. I to ne bilo koga, Loic Remy trebao bi biti nova zvijezda ‘lisica’. Napadač Chelseaja ne može se izboriti za minutažu na Stanford Bridgeu, a kako želi na EURO, potreban mu je klub u kojem će igrati. Francuski dnevnik L’Equipe piše da je Leicester poslao ponudu od 10 milijuna eura aktualnom prvaku i da je samo pitanje dana kada će se transfer i ostvariti.

Pato stiže u Chelsea, Remy će igrati još i manje, ali pitanje je koliko će se naigrati i u Leicesteru. Direktna konkurencija su Jamie Vardy, Leonardo Ulloa i Shinji Okazaki, upravo oni kraj kojih se naš reprezentativac nije naigrao.

Iz svega, možemo pretpostaviti da se Leicester priprema za život nakon prodaje najveće zvijezde Jamieja Vardyja koji igra u fantastičnoj formi posljednjih 12 mjeseci ili trener Claudio Ranieri dovođenjem novog napadača jasno pokazuje da u budućnosti više ne računa na hrvatskog reprezentativca.