Loše vijesti za Liverpool, na dopinškom testu pao je Sakho (uzimao je preparat za mršavljenje)

Branič Liverpoola uzimao je preparat za sagorijevanje masnoća

ZADNJA IZMJENA: tra 23, 2016
Foto: AFP

Nogometaš Liverpoola Mamadou Sakho pao je na dopinškom testu! Prema prvim informacijama, francuski reprezentativac uzeo je preparat za mršavljenje u kojemu je bila nedozvoljena supstanca. Bio je pozitivan nakon remija s Manchester Unitedom 17. ožujka, obavijestili su iz Liverpoola.

https://twitter.com/TheEPLZone/status/723853434001207297

Redsi ga suspendirali

Iako još nema službeno izrečene vremenske kazne, klub s Anfielda je odmah, iz predostrožnosti, suspendirao svog braniča, koji je neoprezno želio, očito “pred ljeto” skinuti koji kilogram viška. No, ponio se neprofesionalno, ne provjerivši s liječničkom službom smije li uopće uzimati taj preparat.

“U petak smo dobili službeni dopis iz Uefe u kojem se navodi istraga oko Sakhoovog mogućeg kršenja antidopinških pravila. Igrač će u potpunosti surađivati s UEFA-om. U dogovoru s igračem, klub je odlučio da igrač neće biti dostupan za nastup dok traje postupak,” priopćili su iz Liverpoola.

U Liverpoolu od 2013.

Sakho je Lovrenov kolega iz obrane “redsa”, u Liverpoolu od 2013. godine. Prije toga nastupao je za PSG. Za nacionalnu momčad odigrao je 28 utakmica.

Iva Perdec Augustić
Telegram autor
238 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program