Lovren bi mogao izbivati dva mjeseca, a neki navijači misle da je to najbolja stvar za Liverpool

S obzirom na loše predstave Liverpoola navijači su okrenuli leđa treneru Rodgersu

FOTO: AFP

Nogometaši Liverpoola poprilično su se namučili za prolazak u osminu finala Liga kupa. Naime, Liverpool je tek nakon 120 minuta i posljednje serije jedanaestareaca slavio potiov četvrtoligaša Carlislea.

Utakmicu je osim loše predstve Liverpoola obilježila i ozljeda hrvatskog repezentativca Dejana Lovrena. On je pri kraju drugog produžetka iznesen s terena. Prema prvim informacijama radi se o težoj ozljedi gležnja, ali tek nakon liječničkih pretraga znat će se više, što je potvrdio i Liverpoolov pomoćni trener Gary McAllister.

Težak udarac za Čačića

“Nije tako loše kako je izgledalo”, rekao je McAllister, nakon utakmice.

U međuvremenu, britanski mediji javljaju da Liverpoolovi liječnici nakon prvih pregleda misle da će Lovren pauzirati dva mjeseca, što će biti težak udarac za hrvatsku reprezentaciju i novog izbornika Antu Čačića uoči ključnih kvalifikacijskih dvoboja za Europsko prvenstvi u Francuskoj.

https://vine.co/v/ePEt2Mr5YpH

S obzirom na loše predstave Rodgersovih nogometaša ove sezone navijači su izgubili strpljenje i traže njegov odlazak, što su mu jasno poručili tijekom sinoćnje utakmice.

Osim Rodgersa, navijači su se obrušili i na stoperski par Lovren-Škrtel pa su tako objavili video u kojem ih ismijavaju. Kako će na sve ovo reauirati vlasnici Liverpoola i hoće li se odlučiti na promjenu trenera, tek ćemo saznati.

https://instagram.com/p/7_DiD9LUyU/

https://www.youtube.com/watch?v=3a2dfWqBGQY