Luka Modrić tri mjeseca nakon ozljede priznao da ga koljeno još uvijek boli

Vezni igrač Real Madrida ovo je rekao nakon revijalne utakmice u Stuttgartu

FOTO: DPPI media/DPPI media

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić izjavio je za njemačku televiziju kako ga i nakon tri mjeseca još uvijek boli koljeno koje je ozljedio u 32. kolu španjolskog prvenstva na utakmici s Malagom. Vezni igrač Real Madrida ovo je rekao nakon revijalne utakmice u Stuttgartu koju je organizirao njegov bivši suigrač Sami Khedira. Iako je Modrić izašao na teren u opremi, cijeli je susret ostao na klupi.

– Šteta što ne mogu igrati. Koljeno me još uvijek boli pa je bolje ne forsirati – rekao je Modrić koji je zbog ozljerde propustio završnicu španjolskog prvenstva i Lige prvaka. Iako je prema prvim inforamcijama trebao izbivati šest tjedana te se mislilo kako bi mogao biti spreman za dvoboj Hrvatske i Italije to se ipak na kraju nije dogodilo.

https://www.youtube.com/watch?v=XLm1o41HTCI

Khedira u Juventusu

Kada je u pitanju njegov bivši suigrač, on je ne davno postao igrač talijanskog prvaka Juventusa. Khedira je s Talijanima potpisao ugovor do lipnja 2019. godine.
Njemačkom reprezentativcu istekao je ugovor s Real Madridom, pa je u Juventus stigao odštete. Veznjak koji je u Real došao iz Stuttgarta 2010. protekle se dvije sezone mučio s brojnim ozljedama, pa je za Kraljevski klub upisao 161 nastup i devet golova. Juventus je bio brži u borbi za Khediru od Arsenala i još nekih vrunskih europskih klubova.