Mamić iz Luksemburga poručio kako Dinamo nije pretplaćen na pobjede

Trener Dinama uvjeren je da će njegova ekipa dobro reagirati nakon tri remija

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Trener Dinama Zoran Mamić najavio je uoči treninga u Luksemburgu uzvratnu utakmiceu s Folom Esch u 2. pretkolu Lige prvaka u kojoj očekuje da će njegova momčad stići do prve ovosezonske pobjede nakon što su ubilježili tri remija.

“Trebamo u svim elementima igre biti bolji nego u zadnjih par utakmica i onda ćemo se plasirati u idući krug. Ova momčad ima kvalitetu, svi to dobro znamo i siguran sam da će sutra biti puno bolje te da ćemo uz pravi pristup proći dalje”, rekao je Mamić dodajući kako nema mjesta za popravak jer je ipak riječ o knock-out fazi, objavljeno je na službenoj klupskoj stranici.

“Ponavljam, siguran sam da će ekipa dobro reagirati”, dodao je trener Dinama te je prokomentirao činjenicu da je njegova momčad s bez pobjede na početku sezone.

Tri remija

“Sigurno nije idealno otvoriti sezonu s tri remija, ali nismo mi pretplaćeni na pobjede koliko god smo kvalitetniji od nekih protivnika. Pobjeda nikada ne dođe lako i mora se zaslužiti na terenu, baš svaka. Treba se svakodnevno truditi, raditi i napredovati pa će doći i rezultati”, rekao je Mamić. Nadalje, poručio je da ne osjeća pritisak unatoč važnosti utakmice.

“Jednostavno svi znamo važnost utakmice pred nama i tko se nije spreman nositi sa svime što ona nosi ne treba niti igrati sutra” završio je trener Dinama.