Mamić je dosta ljut zbog poraza, kaže da je strašno razočaran i da je to najgora utakmica u njegovoj eri

Dinamo je u razmaku od samo dvije minute primio dva gola

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Trener Dinama Zoran Mamić bio je dosta ljut nakon što je njegova momčad poražena od bugarakog Litexa, kluba koji je nedavno izbačen u drugu ligu jer su igrači zbog lošeg suđenja napustili teren u derbiju s Levskim.

“Ovo je po meni najgora utakmica Dinama u mojoj eri. Nikada nisam vidio ovako loš Dinamo. Strašno sam razočaran načinom kako smo igrali jer nije problem pogriješiti, krivo dodati ili nešto slično, ali nezalaganje, nepoštivanje zahtjeva i slično nećemo tolerirati”, prilično je oštar bio Mamić.

U dvije minute dva gola

Dinamo je, podsjetimo, u razmaku od samo dvije minute primio dva gola. Malinov je zabio za 1:0 u 51., Fernandes je izjednačio u 62., da bi Litex minutu kasnije opet poveo, a u 65. povisio na 3:1.

“Radili smo totalno drugačije od onoga što smo im danas pokazivali na video analizi, i to ne jedan igrač nego 90 posto njih. To je ono što me razočaralo i zabrinulo. Sigurno će biti posljedica u mom odnosu prema igračima kao i u donošenju odluka. U svakom slučaju neće biti starih zasluga”, jasan je bio Mamić.