Mamić je izjavio da mu je puna kapa nogometa za neko vrijeme i da je klub odbio ponudu za jednog svog igrača

'Pjaca je dobio nezgodan udarac iznad zgloba, bio je na pregledu i nije ništa strašno.'

11.12.2013., Stadion Maksimir, Zagreb - U prostorijama GNK Dinamo odrzana tiskovna konferencija u povodu najave utakmice Europske lige protiv Ludogoreca. Zoran Mamic i Ivo Pinto. 
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dinamov trener Zoran Mamić iskoristio je konferenciju za medije nakon 1-0 pobjedom protiv Intera da čestita momčadi jesenki naslov prvaka, ali i otkrije informacije o zdravstvenom stanju Marka Pjace te aktualnostima u klubu. Jedna od njih je i odbijena ponuda za Pinta. Dodao je i da mu je ‘puna kapa nogometa’.

“Čestitam momčadi na jesenskom naslovu prvaka i na kalendarski fantastičnoj godini. Osvojili smo duplu krunu u svibnju, igrali smo Ligu prvaka, postali jesenski prvaci, juniori su prošli grupu UEFA Youth league, reprezentacija se plasirala na Svjetsko prvenstvo. Bilo je puno lijepih trenutaka i to me veseli. Ne bih ulazio u detaljnu analizu utakmica jer mi je puna kapa nogometa za neko vrijeme”, kazao je trener hrvatskih prvaka i nastavio:

Pjaca već normalno hoda

19.12.2015., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 21. kolo, GNK Dinamo - NK Inter Zapresic. Marko Pjaca. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
PIXSELL/PIXSELL

“Pjaca je dobio nezgodan udarac iznad zgloba, bio je na pregledu i nije ništa strašno iako se on uplašio u tom trenutku. Već sad normalno hoda.”

Što se spomenute ponude za Pinta tiče Mamić je otkrio:

“Dobili smo jednu konkretnu ponudu za Pinta, odbili smo taj klub i to je to. Ne bih govorio o imenu kluba o kojem se radi jer ne bi bilo korektno. Upiti i šuškanja o nekim igračima postoje, ali nemamo ništa konkretno i vjerujem da neće biti velikog prometa tijekom zimske pauze. Ne razmišljamo, stav kluba je da nema prodaje, ali ako dođe nešto konkretno i nemoralno spremni smo razgovarati.”